Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور غلامی در حاشیه مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها که امروز در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم شرایطی را شاهد باشیم که دانشجویان جدیدالورود برای دوره های محدودی در محیط دانشگاه ها حضور داشته باشند. دانشگاه ها در حال طراحی برنامه هایی هستند که هم داوطلبان را از طریق تور مجازی با دانشگاه ها آشنا کنند و هم کسانی که قبول می شوند قبل از اینکه در دانشگاه وارد شوند، از طریق همین تورها  با بخش های مختلف دانشگاه آشنایی بیشتری پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر علوم درباره زمان اعلام نتایج کنکور 99 گفت: رئیس سازمان سنجش آموزش به ما قول دادند تا پایان مهر ماه نتیجه پذیرش دانشجویان جدید الورود را اعلام کنند؛ طبیعی است بعد از اعلام نتایج و در عرض چند روز دانشجویان ثبت نام خواهند شد و دانشگاه‌هایی که ترم را شروع کردند می‌تواند آموزش این دانشجویان را شروع کنند.

نحوه برگزاری کلاس های عملی در ترم جدید

وی درباره برگزاری کلاس های عملی در ترم جدید تحصیلی گفت: قرار است این دروس در طول ترم با تقسیم زمان و توزیع دانشجویان در گروه های کوچک و محدود در حدی که دانشگاه ها بتوانند برای دانشجویان غیر بومی سرویس اسکان تامین کنند، ارائه خواهد شد. ترم گذشته هم تقریبا همین تدابیر انجام شد البته برخی رشته ها هم هستند که امکان ارائه بخشی از دروس عملی را از طریق سیستم های خاص نرم افزاری و مدلینگ در بستر اینترنت را دارند.

توصیه وزیر علوم به جدیدالورودها/در شهر خودتان انتخاب رشته کنید

وزیر علوم درباره نقل و انتقالات دانشجویان در ترم جدید نیز توضیح داد و افزود: توصیه من به داوطلبان این است که در شهر محل زندگی خود و یا شهرهای نزدیک به محل سکونت انتخاب رشته کنند؛ البته برخی ها دوست دارند در شهرهای بزرگ تحصیل کنند و نمی توان به این افراد اصرار کرد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در همه استان ها ما دانشگاه های بزرگ داریم و دانشجویان می توانند با بررسی رتبه و رزومه اساتید دانشگاه های شهر خودشان یکی از این دانشگاه ها را انتخاب کنند. 

رایزنی با وزیر ارتباطات برای اینترنت رایگان دانشجویان

غلامی درباره اینترنت دانشجویان در ترم جدید توضیح داد و افزود: در این رابطه با وزیر ارتباطات صحبت کرده ایم و ایشان قول دادند اینترنت ارزان قیمت و یا رایگان دانشجویان در ترم جدید را تامین کنند البته خواسته ما رایگان شدن اینترنت است. هماهنگی های اولیه انجام شده و امیدواریم از همین روزها محقق بشود.

اولویت بندی اسکان دانشجویان در خوابگاه بر عهده دانشگاه هاست

وزیر علوم درباره اسکان دانشجویان در ترم جدید تحصیلی گفت: مبنا در ترم جدید آموزش مجازی است. ولی اگر پروتکلهای بهداشتی به ما اجازه دهد و فضاهای موجود هم قابل مدیریت باشد، با حفظ سلامتی دانشجویان به آن‌هایی که ضرورت دارد، خدمات خوابگاهی خواهیم داد. اولویت ها را دانشگاه ها خودشان تعیین کنند مثلا دانشجویان ارشد و دکتری که تحقیق می کنند و در این ترم باید فارغ التحصیل شوند، اولویت خاص پیدا می کنند.

وی ادامه داد: تاکید من بر این است که دانشجویان سال اول، مدت کوتاهی را در دانشگاه حضور یابند و برای این افراد نیز اسکان در نظر گرفته شود.

   

منبع: پارسینه

کلیدواژه: وزیر علوم دانشگاه پارسی خبر نتایج کنکور پارسی خبر دانشجویان در ترم جدید دانشگاه ها وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۰۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری

ایسنا/اصفهان در چهل‌وششمین دوره مسابقه ریاضی دانشجویی در سطح کشوری، ۴ دانشجوی دانشگاه کاشان حضور یافتند و از این میان، ۲ نفر موفق به کسب مدال شدند.  

روح‌اللّه جهانی‌پور، رئیس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان و عضو هیئت‌ علمی گروه ریاضی محض این دانشگاه در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص موفقیت دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقات ریاضی کشوری صحبت‌هایش را این‌گونه آغاز کرد: مسابقات ریاضی دانشجویی هرساله در سطح کشوری و به‌کوشش انجمن ریاضی ایران برپا می‌شود. در این دوره که چهل‌وششمین نوبت آن به شمار می‌آید، همانند ادوار قبل در چهار روز دنبال شد. دو روز نخست را از دانشجویان آزمون گرفتند، یک روز را به تصحیح برگه‌های آزمون و رسیدگی به اعتراضات اختصاص دادند و در نهایت روز آخر نیز آیین اختتامیه را برپا و جوایز را اهدا کردند.

وی با یادآورشدن این نکته که مسابقات امسال بین روزهای یازدهم تا چهاردهم اردیبهشت‌ماه و در دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشگاه تبریز برگزار شد، چنین توضیح داد: به‌طورکلی، در این مسابقات کشوری، هر دانشگاهی می‌تواند یک تیم اعزام کند. این تیم باید دست‌کم پنج عضو داشته باشد. اگر تیم دانشگاهی کمتر از پنج نفر عضو داشته باشد، موفقیت افراد حاضر در مسابقه به‌صورت امتیازبندی فردی اعلام می‌شود و برای تیم‌های  پنج نفره موفق رتبه‌بندی دانشگاهی نیز در نظر می‌گیرند.  

این پژوهشگر علوم ریاضی در خصوص تعداد شرکت‌کنندگان و مدال‌آوران دانشگاه کاشان در این دوره از مسابقات ریاضی خاطرنشان کرد: از دانشگاه کاشان ۴ دانشجو حضور یافتند که از این میان، ۲ دانشجوی دانشگاه کاشان با نام‌های محمدمعین یوسفیان و ارژنگ ارباب، مقام آوردند. یوسفیان و ارباب به‌ترتیب مدال‌های نقره و برنز کسب کردند.

جهانی‌پور تأکید کرد: یوسفیان سال گذشته در همین مسابقات به کسب مدال نقره و یک سال پیش از آن نیز به دریافت مدال برنز موفق شده بود. این دانشجو در سال ۱۴۰۲ شمسی نیز در مسابقات بین‌المللی دانشجویی ریاضی که هرساله و به‌طور ثابت در بلغارستان برگزار می‌شود، مدال برنز به دست آورد. گفتنی است که در مسابقات بلغارستان هر کشوری می‌تواند با چندین تیم و دانشگاه حضور یابد. مدال‌آورندگان این مسابقات، مانند یوسفیان، غالباً از سوی بنیاد نخبگان حمایت می‌شوند و امتیازاتی به آنان تعلق می‌گیرد.  

رئیس دانشکدۀ علوم ریاضی دانشگاه کاشان اظهار کرد: این دانشگاه نیز از هر جنبه‌ای که بتواند حمایت خود را از یوسفیان و ارباب نشان خواهد داد تا بتوانند در این عرصه موفق‌تر از پیش گام بردارند. البته پیش‌تر هم حمایت‌هایی وجود داشته، همان‌گونه که بخشی از هزینه سفرهای خارجی یا مسابقات بین‌المللی را خود دانشگاه کاشان پرداخت کرده است. همچنین از همین دانشجویان برتر ریاضی به‌منظور تقویت بنیه علمی دانشجویان سال‌های پایین‌تر کمک می‌گیریم.

پیشتازی دانشگاه کاشان در پایه‌گذاری رشته ریاضی

عضو هیئت‌علمی گروه ریاضی محض دانشگاه کاشان در خاتمه بحث خود و با اشاره به این نکته که دانشگاه یادشده ظرفیت خوبی برای توسعه و رشد در علوم ریاضی دارد، تصریح کرد: رشته ریاضی دانشگاه کاشان یکی از قدیمی‌ترین رشته‌های این دانشگاه به شمار می‌آید. سال ۱۳۵۳ شمسی، هنوز دانشگاه کاشان به شکل امروز بنا نشده بود که رشته ریاضی تحت مدرسه عالی علوم کاشان برقرار بود و دانشجو می‌پذیرفت.

او ادامه داد: مدرسه عالی علوم کاشان بعدها جزو مجموعه شعب دانش‌سرای عالی تربیت معلم شد که پس از چندی به دانشگاه تربیت معلم تغییر نام داد. در دهه ۶۰ شمسی بود که دانشگاه کاشان به این شکل کنونی ایجاد شد و یکی از رشته‌های آن نیز ریاضیات بوده است. ریشۀ دانشگاه کاشان به همان مدرسه عالی علوم برمی‌گردد. از همین دهه ۶۰ نیز رشتۀ ریاضی دانشگاه پیشرفت بسیاری کرد تا امروز که شاهدیم دانشجویانش در مسابقات ملی و فراملی رتبه کسب می‌کنند.

جهانی‌پور در باب گرایش‌های فعلی رشته ریاضیات در دانشگاه کاشان گفت: امروزه حتی در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکترا نیز دانشجو می‌پذیریم و فعالیت‌های علمی، پژوهشی و آموزشی گسترده‌ای در این مرکز جریان دارد. دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان سه رشته اصلی، یعنی ریاضی و کاربردها، علوم کامپیوتر و آمار دارد که به آن‌ها مجموعه علوم ریاضی می‌گوییم.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • اعلام همبستگی جمعی از دانشجویان ایرانی با دانشجویان آمریکایی
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • وزیر کشور پیام فرستاد
  • پیام وزیر علوم درپی درگذشت نخبه کنکوری
  • پیام درگذشت وزیر علوم در پی درگذشت نخبه کنکوری
  • نتایج کنکور تربیت معلم آخر اردیبهشت اعلام می‌شود